„Milastos“ viražai Kaišiadoryse: šaltas dušas, galingas šuolis ir užtikrinta pergalė (2023.11.22)

Lapkričio 22 d. Birštono „Milastos“ krepšininkai Kaišiadoryse žaidė „Nostra.lt-RKL“ čempionato B diviziono išvykos rungtynes su „Savingės“ komanda.  

Aikštelės šeimininkai rungtynių pradžioje tiesiog „apipylė“ svečius „šaltu dušu“ (19:6). Atrodė, jog Birštono komanda žaidė lyg miegodama. Tiesa, antroje pirmojo kėlinio pusėje kurorto komanda pradėjo atsibusti ir sumažino atsilikimą iki 6 taškų (23:17).  

Antrajame kėlinyje Aurimo Liuizos auklėtiniai pagaliau pradėjo įgauti pagreitį ir priminė varžovams, jog ir jie moka žaisti krepšinį. Kėlinys buvo laimėtas 22 taškų skirtumu ir po dviejų kėlinių „Milastos“ komanda jau turėjo 16 taškų persvarą (34:50).  

Trečiajame kėlinyje Birštono krepšininkai padidino savo pranašumą net iki 30 taškų (47:77). Tiesa, ketvirtajame kėlinyje svečiai lyg „sušalo“. Jų atakos prarado dinamiškumą, buvo perskubama ir toks žaidimo scenarijus leido aikštelės šeimininkams sumažinti skirtumą nuo 30 iki 19 taškų (58:77). Visgi, rungtynių pabaigoje Aurimo Liuizos auklėtiniai stabilizavo žaidimą ir laimėjo mačą 21 taško skirtumu (66:87). 

Komandą į pergalę vedė Ignas Bilinskas (27 taškai), Matas Zitkus (20), Osvaldas Braždžionis (11), Dominykas Jurgelionis (9). Tiesa, padarytos net 22 klaidos, ir tai daugoka.  


#Birštonas#Milasta

Straipsnį parengė kvitrina.lt